Cassettevloer huren

Cassettevloer huren

Bent u op zoek naar een cassettevloer? Een cassettevloer is een vloer van een groot tralierooster, waar de zogeheten cassetten in passen. Een cassettevloer is uitstekend te gebruiken als tijdelijke dansvloer of een beursvloer. Een cassettevloer wordt dan ook vaak gebruikt als ondergrond waar een tent komt te staan. Hierdoor worden grote oneffenheden voorkomen. Wilt u een cassettevloer huren? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij ICOMO Partyverhuur. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor een geslaagd feest! Graag vertellen we u meer over de vele mogelijkheden.

Over ICOMO Partyverhuur

Wij zijn ICOMO Partverhuur en zoals onze naam het al zegt kunt u bij ons terecht voor alle feestbenodigdheden. ICOMO Partyverhuur is gevestigd in Bakel en Helmond. Al jaren staan we bekend om onze betrouwbare feesttenten. Daarnaast bieden we natuurlijk nog veel meer: ons assortiment is zeer uitgebreid. Naast dat we bekend staan om onze partytenten, staan we ook bekend om onze jarenlange ervaring en uitstekende service. Al vele klanten hebben we mogen helpen en ook u helpen we graag verder. Ook voor een mooie cassettevloer. Dit kunt u eenvoudig bij ons huren.

Bij ICOMO Partyverhuur kunt u rekenen op:

  • Scherpe prijzen;
  • Een divers aanbod;
  • Eventueel op- en afbouw;
  • Snelle service;
  • Altijd diverse acties.

Zoals u zojuist heeft gelezen is ons assortiment zeer divers. We bieden u echt alles aan! Een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje, trouwfeest of beurs? Het maakt niet uit om wat voor een gelegenheid het gaat. Bij ons slaagt u altijd wel en vindt u alles wat u nodig heeft.

Casettevloeren

Een cassettevloer zorgt ervoor dat u een mooie uitstraling kunt creëren. U krijgt zeer strakke vloer! Bovendien is het ook erg fijn om te gebruiken als dansvloer. Het zorgt voor een mooie uitstraling en wij kunnen u daar maar al te goed bij helpen. Wilt u meer weten over de cassettevloeren? Graag helpen we u daarbij verder.

Bij ons slaagt u voor allesl

Bij ICOMO Partyverhuur kunt u niet alleen terecht voor een mooie cassettevloer, maar voor nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan partytenten, dranken, verlichting, servies, linnengoed en ga zo maar door. Wilt u hulp voor uw evenement? Schakel dan onze hulp in. Wij staan voor u klaar om daarbij verder te helpen. Op deze manier heeft altijd een geslaagd feest!

Een cassettevloer huren kan bij ons!

Een cassettevloer huren? Kies voor ICOMO Partyverhuur en ga altijd voor zeker. Op deze manier weet u zeker dat u niets mist en dat het feest écht kan beginnen. Het is begrijpelijk als u nog eventuele vragen heeft en daarom staan we altijd voor u klaar. Neem dus gerust even
contact met ons op. Graag helpen we u verder om van uw feest een geslaagd feest te maken!