Feestverhuur Tilburg

Feestverhuur Tilburg met het grootste verhuuraanbod

Ga je een feest organiseren en ben je op zoek naar feestverhuur in Tilburg? Icomo partyverhuur zorgt voor alle feestbenodigden. Of je nou een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot evenement organiseert. Al jarenlang bieden wij het grootste assortiment aan feestmateriaal aan voor de beste prijs. Bekijk het verhuuraanbod.

Aanbod verhuurartikelen in Tilburg

Bekijk ons verhuuraanbod

Wil je een tent huren?

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.

Icomo Partyverhuur voor Tilburg

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Icomo kan het hele evenement aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Icomo heeft het allemaal! Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een bar, statafels, servies, keukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Tilburg van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Je kunt altijd reken op scherpe prijzen

Icomo hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te worden. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-. Icomo maakt partyverhuur in Tilburg betaalbaar.

Voordelen Feestverhuur Tilburg

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Je wilt niet teveel zelf hoeven doen als je gebruik maakt van partyverhuur in Tilburg en omstreken. Icomo Partyverhuur regelt alles van A tot Z. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot ver voorbij Tilburg. Tegen een vergoeding zorgen wij er ook nog eens voor dat alles netjes wordt opgebouwd en dat we alles weer afbreken. Kortom, met Icomo, kun je onbezorgd een feest geven!

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Tilburg zijn ten minste €160.

Bekijk ons aanbod