Over ICOMO Partyverhuur

Over ICOMO Partyverhuur VOF

ICOMO is sinds 1998 hét verhuurbedrijf in de provincie Brabant. Het bedrijf is gevestigd in Bakel en Helmond. Icomo Partyverhuur staat voor betrouwbare en solide feesttenten, duidelijke verhuurafspraken en een uitstekende service. Als leverancier van diverse partytoebehoren en accessoires hebben we de afgelopen decennia een tevreden klantenbestand opgebouwd met klanten in Helmond, Deurne, Gemert, St. Antonius, Asten, Someren, Nuenen, Son en Breugel, Veghel, Best, Valkenswaard, Bladel, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Uden, Venlo, Venray en omstreken.

Onze betrouwbare naam danken wij aan ons grootse assortiment, de uitstekende kwaliteit en de klantvriendelijke service die we bieden. Ons assortiment bestaat uit onder andere meubilair, keukenapparatuur, linnengoed, servies en bestek, vloeren en tenten. Deze producten hebben al vele feesten, gelegenheden, partijen en evenementen mogelijk gemaakt. Zo waren we te vinden op trouwfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, buurtfeesten, beurzen en festivals.

Wat betreft bedrijfsvoering hebben wij 2 belangrijke pijlers:

Losse verhuur

ICOMO heeft een breed en ruim assortiment spullen in de verhuur. U moet hierbij denken aan kwalitatief degelijke tenten in alle soorten en maten. Wij hebben meer dan 1000 stoelen en tafels voor iedere wens, vloeren, podium, verwarming, glaswerk en servies, keukenbenodigdheden, tapinstallaties, koelingen, drank, toiletvoorzieningen en verlichting.

Kortom alles wat u nodig heeft voor uw evenement!

Totaalleverancier evenement

ICOMO is het aanspreekpunt als u op zoek bent naar een partner voor uw evenement. Dankzij onze ervaring en samenwerking met tal van partners is er heel veel mogelijk. Wij gaan met de klant in gesprek over wat de wensen zijn en vervolgens zullen wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, kom gerust een keer langs in de opslag of bel met 0611110411 of kijk eens rond op onze site www.partyverhuurbrabant.com.


The researchers studied 945 students in the 3rd and 4th grades, and 995 students imperative hyperlink in the 6th and 7th grades.