Partyservice Eindhoven

Met onze partyservice Eindhoven maken wij jouw feest tot een geweldig evenement, waart nog lang over na gepraat zal worden! Heb jij een verjaardagfeest, bruiloft, familiefeest of een andere feest dat je gaat organiseren? Icomo Partyverhuur heeft alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken.

Icomo Partyverhuur: dé partyservice van Eindhoven en omstreken

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Wij bieden de volledige partyservice voor jouw feest. En een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert. Laat het feest maar beginnen!
Bekijk ons aanbod

Partyservice in Eindhoven: van biertap tot feestverlichting

Icomo Partyverhuur zorgt voor een spetterende feestverlichting, mooi linnen en aangeklede tafels, serviesgoed, een biertap en nog veel meer! Voor de kids is het ook mogelijk om een springkussen te huren.

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur?

Bij ons geldt: afspraak is afspraak, je kunt er dus van op aan dat we er altijd zijn. Als je gebruik maakt van onze partyservice in Eindhoven weet je dat je niet veel zelf hoeft te doen, Icomo Partyverhuur regelt alles tot in de puntjes. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot voorbij Eindhoven. Alles bouwen we zelf op en breken we ook weer af na je evenement, daar heb je zelf dus geen omkijken na. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel.

Partyservice Eindhoven wordt betaalbaar

Icomo Partyverhuur is altijd scherp geprijsd. Zo is er al een biertap vanaf €50,- en een partytent vanaf €90,-. Je kunt het bij ons zo gek maken als je zelf wilt, maar alles blijft betaalbaar. Ook is het mogelijk om bij ons de dranken te bestellen, niet aangebroken dranken nemen we retour. Bekijk ons volledige aanbod.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221c te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Eindhoven zijn ten minste €40.
Bekijk ons aanbod