Partyservice Limburg

Iets te vieren? Een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, communiefeest, familiefeest, straatfeest, festivals en beurzen of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om partyservice Limburg? Bij Icomo Partyverhuur vind je de ideale partytent en alle anderen spullen om je feest in Limburg compleet te maken.

Icomo Partyverhuur: dé partyservice van Limburg en omstreken

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Wij bieden de volledige partyservice voor jouw feest. En een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert. Laat het feest maar beginnen!
Bekijk ons aanbod

Inbegrepen bij onze partyservice: van biertap tot feestverlichting

Kleurige feestverlichting, aangeklede tafels, mooi linnen, serviesgoed, een biertap, ijsblokjesmachine en toiletwagen maken het feest helemaal af. En voor de kids is er niets leuker dan een groot springkussen. Ook daarvoor ga je naar de specialist in partyservice Icomo Partyverhuur.

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur?

Bij ons geldt: afspraak is afspraak, je kunt er dus van op aan dat we er altijd zijn. Als je gebruik maakt van deze partyservice in Limburg weet je dat je niet veel zelf hoeft te doen, Icomo Partyverhuur regelt alles tot in de puntjes. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot Limburg. Alles bouwen we zelf op en breken we ook weer af na je evenement, daar heb je zelf dus geen omkijken na. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel. Ook kun je bij ICOMO Partyverhuur je dranken bestellen, niet aangebroken dranken nemen we retour.

Voordelige partyservice Limburg

Icomo partyverhuur maakt partyservice in Limburg betaalbaar. Je hebt al een vouwtent vanaf € 75,- en voor een mooie ruime entreetent betaal je bij Icomo €90,-, maar je kunt ook flink uitpakken. Ook voor onze andere producten hanteren we altijd voordelige tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Dat is nog eens een meevaller!

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Limburg zijn ten minste €40.

Bekijk ons aanbod