Partyservice Venlo

Met onze partyservice Venlo maken wij jouw feest tot een geweldig evenement, waart nog lang over na gepraat zal worden! Heb jij een verjaardagfeest, bruiloft, familiefeest, festival, beurs of een andere feest dat je gaat organiseren? Icomo Partyverhuur heeft alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken.

Icomo Partyverhuur: dé partyservice van Venlo en omstreken

Icomo Partyverhuur heeft een ruim assortiment en kunnen jou een volledige partyservice in Venlo aanbieden! Wij leveren verschillende soorten tenten, maar kunnen ook de volledige inrichting voor onze rekening nemen. Ook voor de dranken kun je bij ICOMO Partyverhuur terecht, niet aangebroken dranken nemen we retour. Je kunt het zo gek maken als je maar wilt. Laat dat feest maar beginnen!
Bekijk ons aanbod

Partyservice in Venlo: van biertap tot feestverlichting

Icomo Partyverhuur zorgt voor een spetterende feestverlichting, mooi linnen en aangeklede tafels, serviesgoed, een biertap en nog veel meer! Voor de kids is het ook mogelijk om een springkussen te huren.

Waarom kies je voor Partyservice Venlo bij Icomo?

Wij komen altijd onze afspraken na, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Als je gebruik maakt van deze partyservice in Venlo wordt er veel uit handen genomen door Icomo Partyverhuur. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel en we bouwen zelf alles op en breken ook weer alles af.

Partyservice Venlo betaalbaar

Icomo Partyverhuur is altijd scherp geprijsd. Zo is er al een biertap vanaf €50,- en een partytent vanaf €90,-. Je kunt het bij ons zo gek maken als je zelf wilt, maar alles blijft betaalbaar. Bekijk ons volledige aanbod.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Venlo zijn ten minste €145.

Bekijk ons aanbod