Partytent huren Den Bosch

Als er iets te vieren valt dan wil je een partytent huren. Een familiefeest, communie, verjaardag, Sweet 16, straatfeest, bedrijfsfeest, beurs of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om een partytent in Den Bosch? Bij Icomo Partyverhuur vind je de ideale tent voor elke gelegenheid.

Partytent huren Den Bosch? Icomo heeft wat je zoekt!

Een partytent huren in Den Bosch doe je bij Icomo. Aanbieder van allerlei soorten tenten: pagodetenten, aluhallen, vouwtenten en natuurlijk partytenten. Icomo heeft altijd wel een tent die past bij jouw feest. Maar Icomo kan jou nog meer ontzorgen! We kunnen jouw tent ook inrichten met tafels, stoelen, feestverlichting en nog veel meer.
Bekijk onze partytenten

Partytent huren in Den Bosch al vanaf €90,-

In Den Bosch een partytent huren is bij Icomo zeer betaalbaar. Vanaf €90,- heb je al een partytent, maar natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ook voor onze andere producten hanteren we scherpe tarieven. Een biertap met werkbuffet heb je al voor €75,- . Wilt u niet sjouwen met de drank dan is het ook mogelijk de dranken te laten verzorgen door ICOMO Partyverhuur, niet aangebroken dranken nemen we retour.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Den Bosch zijn ten minste €130.

Voordelen Partytent huren Den Bosch

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Als je een partytent huurt in Den Bosch weet je dat je niet veel zelf hoeft te doen, Icomo Partyverhuur regelt alles tot in de puntjes. We leveren onze tenten en partyspullen door heel Nederland. We bouwen tegen een kleine vergoeding zelf alles op en breken het dan ook weer netjes af. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel. Afspraak is afspraak, je kunt er dus van op aan dat we er altijd zijn. Dat vinden we erg belangrijk!
Bekijk onze partytenten