Partytent huren Eindhoven

Als er iets te vieren valt dan wil je een partytent huren. Een familiefeest, communie, verjaardag, Sweet 16, straatfeest, bedrijfsfeest, beurs of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om een partytent in Eindhoven? Bij Icomo Partyverhuur vind je de ideale tent voor elke gelegenheid.

Partytent huren? Eindhoven heeft de oplossing

Een partytent huren in Eindhoven vraagt om de oplossingen van Icomo Partyverhuur. Aanbieder van alle denkbare tenten. Want een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert. En een feest is pas helemaal af met kleurige feestverlichting, tafels, serviesgoed, een biertap, een groot springkussen voor de kids. Nog geen goede toiletvoorziening? Ook een toiletwagen huur je bij Icomo Partyverhuur.
Bekijk onze partytenten

Partytent huren in Eindhoven al voor €75,-

Icomo partyverhuur maakt teen partytent huren in Eindhoven betaalbaar. Je hebt al een vouwtent vanaf € 75,- en voor een mooie ruime entreetent betaal je bij Icomo €90,-, maar natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ook voor onze andere producten hanteren we scherpe tarieven. Een springkasteel kost bijvoorbeeld maar €85,- voor een hele dag.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Eindhoven zijn ten minste €40.

Voordelen Icomo Partyverhuur

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Je wilt niet teveel zelf hoeven doen als je gebruik maakt van partytent huren Eindhoven en omstreken. Icomo Partyverhuur regelt alles van begin tot einde. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van het Hoge Noorden tot Eindhoven. Tegen een kleine vergoeding bouwen we alles zelf op en breken we ook weer af na je evenement, daar heb je zelf dus geen omkijken na. Onze producten zijn altijd goed van kwaliteit, schoon en op tijd bezorgd!
Bekijk onze partytenten