Partytent huren Helmond

Ga je een feest organiseren en ben je op zoek naar een partytent in Helmond? Dan moet je bij Icomo Partyverhuur zijn! Of je nu een examenfeest geeft of een communiefeest, wij hebben partytenten voor alle soorten evenementen.

Partytent huren in Helmond? Icomo heeft de oplossing

Icomo partyverhuur heeft alle denkbare tenten in haar assortiment. Hierdoor zijn wij de geschikte partner om een partytent te huren in Helmond. Mocht je toch op zoek zijn naar een ander soort tent. Geen probleem bij ons vind je alles: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en nog veel meer.
Bekijk onze partytenten

Partytent huren in Helmond al vanaf €90,-

In Helmond een partytent huren is bij Icomo zeer betaalbaar. Vanaf €90,- heb je al een partytent, maar natuurlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ook voor onze andere producten hanteren we scherpe tarieven. Een springkasteel kost bijvoorbeeld maar €85,- voor een hele dag.

Voordelen bij het huren van een partytent bij Icomo

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Als je een partytent wilt huren in Helmond, regelen wij alles van begin tot einde. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van het Hoge Noorden tot voorbij Helmond. Tegen een kleine vergoeding bouwen we alles zelf op en breken we ook weer af na je evenement of beurs, daar heb je zelf dus geen omkijken na. Onze producten zijn altijd goed van kwaliteit, schoon en op tijd bezorgd!

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Helmond zijn ten minste €15.

Bekijk onze partytenten