Partytent huren Limburg

Als je een feest gaat organiseren, is het al snel makkelijk om een partytent te huren. Of je nu een je verjaardag of jouw Sweet 16 viert, als je een partytent wil huren in Limburg heeft Icomo Partyverhuur de oplossing!

Partytent huren Limburg? Icomo heeft wat je zoekt!

Een partytent huren in Limburg doe je bij Icomo. Aanbieder van allerlei soorten tenten: pagodetenten, aluhallen, vouwtenten en natuurlijk partytenten. Icomo heeft altijd wel een tent die past bij jouw feest. Maar Icomo kan jou nog meer ontzorgen! We kunnen jouw tent ook inrichten met tafels, stoelen, feestverlichting en nog veel meer.
Bekijk onze partytenten

Partytent huren in Limburg al vanaf €90,-

Onze partytenten voor Limburg zijn scherp geprijsd. Al vanaf €90,- kun je een partytent huren in Limburg. Ook voor de grotere feesten hebben wij partytenten die je kunt huren.

Voordelen Partytent huren in Limburg

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Als je een partytent huurt in Limburg weet je dat je niet veel zelf hoeft te doen, Icomo Partyverhuur regelt alles tot in de puntjes. We leveren onze tenten en partyspullen door heel Nederland. We bouwen tegen betaling zelf alles op en breken het dan ook weer netjes af. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel. Afspraak is afspraak, je kunt er dus van op aan dat we er altijd zijn. Dat vinden we erg belangrijk!

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Limburg zijn ten minste €40.

Bekijk onze partytenten