Partyverhuur in Asten

Partyverhuur in Asten

Zoekt u een bedrijf voor partyverhuur in Asten? Dan moet u bij ICOMO Partyverhuur zijn. Met behulp van een aantal leuke party artikelen kunt u ervoor zorgen dat uw feest, evenement of beurs er eentje wordt om niet snel te vergeten. Enkele toffe artikelen uit ons assortiment waar u aan zou kunnen denken zijn bijvoorbeeld: tenten, meubels, koelingen, bar en biertaps. Wij ontzorgen u door de party artikelen te leveren, maar wij kunnen u daarnaast helpen met de op- en afbouw.

Wij kunnen alles regelen voor een succesvol feest, evenement of beurs, en dat tegen hele scherpe tarieven. Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geniet van de voordelen van onze partyverhuur in Asten

Waarom u zou moeten kiezen voor partyverhuur in Asten van ICOMO Partyverhuur? De voordelen op een rij:

  • Alle benodigdheden voor een zorgeloos feest
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Betrouwbaar materiaal
  • Duidelijke afspraken
  • Professionele op- en afbouw

Zorgeloos een feest, evenement of beurs organiseren

Wij helpen u graag om zonder zorgen een feest, evenement of beurs te organiseren. Dit doen wij door kwalitatief goede partyartikelen te leveren. Ons assortiment is zeer breed, waardoor u alle kanten op kunt. U kunt bijvoorbeeld denken aan tenten, meubilair, aankleding, koelingen, biertaps, verlichting, verwarming en ga zo maar door. Wij helpen u er dus bij om aan de juiste party artikelen te komen, waardoor u deze zelf niet hoeft aan te schaffen voor een hoge prijs.

Naast ons grote assortiment kunnen wij u ook tijd besparen. Indien u dit wenst helpen wij u ook met de op- en afbouw. Dit kunnen klussen zijn die veel tijd in beslag nemen. Wij kunnen u op dit gebied ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op de andere belangrijke zaken rondom het evenement.

Festival organiseren - ICOMO Partyverhuur

Voordelige prijzen

Bij ICOMO Partyverhuur huurt u party artikelen tegen scherpe prijzen. Het huren van partyartikelen in plaats van kopen heeft dan ook als voordeel dat u een stuk minder geld kwijt bent. U hoeft niet alles aan te schaffen, wat flink in de papieren kan lopen. Door de producten uit ons assortiment te huren, geniet u van voordelige prijzen. Verlichting is al te huren vanaf € 5,00 en het huren van een statafel kost slechts € 6,50. Zo hoeft uw georganiseerde feest, evenement of beurs helemaal niet zo veel geld te kosten.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Asten zijn ten minste €40. 

Evenement organiseren in Asten? Bekijk ons assortiment

Een knalfeest, evenement of leuke beurs in Asten organiseren? Met hulp van ICOMO Partyverhuur maakt u het onvergetelijk. Bij ons huurt u zorgeloos al uw benodigdheden. Als u enthousiast bent geworden en benieuwd bent naar de mogelijkheden, bekijk dan ons assortiment of neem contact met ons op. U kunt bellen naar 06-111 104 11/ 06-394 720 28 of een mailtje sturen naar icomo@partyverhuurbrabant.com.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor- en achternaam
MM slash DD slash JJJJ
Adres