Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Breda

Partyverhuur Breda maakt elk feest compleet

Ga je een straatfeest organiseren, een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot verjaardagsfeest organiseren? Icomo partyverhuur zorgt voor de benodigde partyverhuur in Breda en zorgt voor een onvergetelijk feest!

Partyverhuur Breda: mogelijk gemaakt door Partyverhuur Brabant

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.

Partyverhuur Brabant voor Breda

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Icomo kan het hele evenement aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Icomo heeft het allemaal. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een barstatafelsservieskeukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Breda van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Partyverhuur in Breda is voordelig

Icomo hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te worden. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-.

Voordelen Partyverhuur Breda

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Breda dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Breda zijn ten minste €245.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.