Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Deurne

Partyverhuur Deurne maakt elk feest compleet

Feestje? Een verjaardag, Sweet 16, bruiloft, communiefeest, familiefeest, straatfeest, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om partyverhuur Deurne? Bij Partyverhuur Brabant vind het ideale aanbod om jouw feest tot een succes te maken!

Partyverhuur in Deurne: mogelijk gemaakt door Partyverhuur Brabant

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallenpagodetentenpartytentenvouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert.

Partyverhuur Brabant voor Deurne

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Icomo kan het hele evenement aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Icomo heeft het allemaal. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een barstatafelsservieskeukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Deurne van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Partyverhuur in Deurne is betaalbaar

Icomo hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te zijn. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-.

Voordelen Partyverhuur Deurne

Waarom kiezen voor Partyverhuur Brabant? Je wilt niet teveel zelf hoeven doen als je gebruik maakt van partyverhuur in Deurne en omstreken. Partyverhuur Brabant regelt alles van A tot Z. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot ver voorbij Deurne. Tegen een vergoeding zorgen wij er ook nog eens voor dat alles netjes wordt opgebouwd en dat we alles weer afbreken. Kortom, met Icomo, kun je onbezorgd een feest geven!

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Deurne zijn ten minste €25.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.