Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Helmond

Partyverhuur Helmond maakt elk feest compleet

Op zoek naar partyverhuur in Helmond om jouw feest helemaal compleet te maken ICOMO partyverhuur zorgt voor al het benodigde partyverhuur in Helmond en zorgt voor een onvergetelijk feest. Wij hebben een ruim assortiment aan artikelen die er voor zorgen dat jouw feest helemaal compleet gemaakt wordt.

Naast Helmond staan wij ook voor u klaar in de omgevingen van EindhovenDen BoschGeldropWeert en Nuenen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Feesttenten verhuur in Helmond

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, en ook geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Wij hebben een ruime keuze aan tenten. Dit biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.

Aankleding voor de partytent

Partyverhuur Brabant verhuurt niet alleen maar tenten. Als partyverhuur in Helmond zijnde, kunnen wij voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken.

Voordelige partyverhuur in Helmond

ICOMO hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te worden. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-. Voor een volledige prijsopgave neem je het beste contact met ons op. Dit doe je middels het contactformulier onder aan deze pagina.

Voordelen van een partytent huren

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat ICOMO je veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het je nog gemakkelijker en bouwen we alles op en breken we na het feest ook weer alles af. Vraag nu partyverhuur Helmond aan!

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Helmond zijn ten minste €15. 

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.