Partyverhuur Helmond

Partyverhuur Helmond maakt elk feest compleet

Ga je een straatfeest organiseren, een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot verjaardagsfeest organiseren? Icomo partyverhuur zorgt voor de benodigde partyverhuur in Helmond en zorgt voor een onvergetelijk feest!

Partyverhuur Helmond: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.
Bekijk ons aanbod

Icomo verhuurt ook een biertap en feestverlichting

Icomo Partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten! Met onze partyverhuur Helmond service kunnen wij voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken. Kortom: als je op zoek bent naar partyverhuur in Helmond dan moet je bij Icomo zijn!

Partyverhuur in Helmond is voordelig

Icomo hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te worden. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-.

Voordelen Partyverhuur Helmond

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat Icomo je veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het je nog gemakkelijker en bouwen we alles op en breken we na het feest ook weer alles af. Vraag nu partyverhuur Helmond aan!
Bekijk ons aanbod


Neem contact op
icomo@partyverhuurbrabant.com
06-51636247
Stel een vraag