Partyverhuur Limburg

Feestje? Een verjaardag, Sweet 16, bruiloft, communiefeest, familiefeest, straatfeest, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om partyverhuur Limburg? Bij Icomo Partyverhuur vind het ideale aanbod om jouw feest tot een succes te maken!

Partyverhuur in Limburg: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert.
Bekijk ons aanbod

Icomo verhuurt ook een biertap en feestverlichting

Icomo Partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten! Wij kunnen voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken.

Partyverhuur in Limburg is voordelig

Icomo partyverhuur maakt partyverhuur in Limburg betaalbaar. De discoverlichting is al beschikbaar voor €30 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij Icomo ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Benieuwd naar ons volledig verhuuraanbod?

Voordelen Partyverhuur Limburg

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Je wilt niet teveel zelf hoeven doen als je gebruik maakt van partyverhuur in Limburg en omstreken. Icomo Partyverhuur regelt alles van A tot Z. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot Limburg. Tegen een vergoeding zorgen wij er ook nog eens voor dat alles netjes wordt opgebouwd en dat we alles weer afbreken. Kortom, met Icomo, kun je onbezorgd een feest geven!
Bekijk ons aanbod