Partyverhuur Tilburg

Partyverhuur Tilburg maakt elk feest compleet

Ga je een straatfeest organiseren, een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot verjaardagsfeest organiseren? Icomo partyverhuur zorgt voor de benodigde partyverhuur in Tilburg en zorgt voor een onvergetelijk feest!

Partyverhuur Tilburg: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.
Bekijk ons aanbod

Icomo Partyverhuur voor Tilburg

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Icomo kan het hele evenement aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Icomo heeft het allemaal! Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een bar, statafels, servies, keukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Tilburg van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Partyverhuur in Tilburg is voordelig

Icomo hanteert voordelige tarieven zodat een feest organiseren niet duur hoeft te worden. Zo is er al een dansvloer voor € 7,- per m2 of een luxe prachtig afgewerkte bar met ledverlichting voor € 225,-. Icomo maakt partyverhuur in Tilburg betaalbaar.

Voordelen Partyverhuur Tilburg

Waarom kiezen voor Icomo Partyverhuur? Je wilt niet teveel zelf hoeven doen als je gebruik maakt van partyverhuur in Tilburg en omstreken. Icomo Partyverhuur regelt alles van A tot Z. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot ver voorbij Tilburg. Tegen een vergoeding zorgen wij er ook nog eens voor dat alles netjes wordt opgebouwd en dat we alles weer afbreken. Kortom, met Icomo, kun je onbezorgd een feest geven!
Bekijk ons aanbod


Neem contact op
icomo@partyverhuurbrabant.com
06-51636247
Stel een vraag