Partyverhuur Uden

Partyverhuur Uden maakt elk feest compleet

Ga je een straatfeest organiseren, een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot verjaardagsfeest organiseren? Icomo partyverhuur zorgt voor de benodigde partyverhuur in Uden en zorgt voor een onvergetelijk feest!

Partyverhuur Uden: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.
Bekijk ons aanbod

Icomo verhuurt ook een biertap en feestverlichting

Icomo Partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten! Wij kunnen voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken. Voor alle partyverhuur in Uden moet je bij Icomo zijn.

Partyverhuur in Uden is voordelig

Icomo partyverhuur maakt partyverhuur in Uden betaalbaar. De discoverlichting is al beschikbaar voor €30 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij Icomo ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Benieuwd naar ons volledig verhuuraanbod?

Voordelen Partyverhuur Uden

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Uden dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement, beurs of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Uden zijn ten minste €90.

Bekijk ons aanbod