Partyverhuur Veldhoven

Partyverhuur in Veldhoven

Partyverhuur in Veldhoven nodig? Wanneer u een een groots feest wilt organiseren, of ander evenement waarbij u meubilair en andere attributen nodig heeft om het tot een succes te maken? Bij ICOMO partyverhuur vindt u een uitgebreid assortiment aan spullen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs, bruiloft, buurtfeest of ander evenement. Wij hebben alles wat er nodig is om er een topfeest van te maken.

Heeft u een feesttent, meubilair of accessoires nodig voor uw feest? Dan kunt u terecht bij ons uitgebreide assortiment aan feestbenodigheden. Wij verhuren alle spullen waar u maar aan kunt denken bij het organiseren van een feest. Neem een kijkje op onze website om te ontdekken wat we allemaal in petto hebben voor uw feest.

Partyverhuur in Veldhoven door ICOMO Partyverhuur

  • Alle producten voor een zorgeloos feest
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Indien gewenst inclusief professionele op- en afbouw

Waarom  partyverhuur?

Bent u de organisator van een feest of evenement in de regio Veldhoven? Dan is er veel waar u zorg voor moet dragen.Er moet een locatie worden geregeld, de uitnodigingen moeten de deur uit en natuurlijk moet de locatie worden aangekleed. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan statafels, muziek, toiletten en misschien een podium? Om deze items allemaal aan te schaffen is een flinke kostenpost en de kans is aanwezig dat je de spullen niet meer nog een keer gebruikt. Partyverhuur is daarom een goede uitkomst! Als professioneel verhuurbedrijf zorgen wij ervoor dat u altijd goede en schone spullen ontvangt tegen een goede prijs. Wij komen daarnaast altijd onze afspraken na, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over of het feest goed geregeld is.

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de organisatie van het feest? Dan kunt u ons tegen een vergoeding inhuren om alles op te bouwen en af te bouwen.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Veldhoven zijn ten minste €70. 

Festival organiseren - ICOMO Partyverhuur

Tot in de puntjes geregeld

Als bedrijf gespecialiseerd in partyverhuur in Veldhoven hebben wij een groot aanbod aan spullen om een succesvol feest te organiseren. Denk aan tenten, statafels, servies en zelfs toiletten.

Voor iedere gelegenheid kunt u het complete interieur bij ons huren. Wanneer u niet zeker bent van wat u nodig heeft, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen graag om uw inventaris compleet te maken.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor- en achternaam
MM slash DD slash JJJJ
Adres