Partyverhuur Venlo

Partyverhuur Venlo maakt elk feest compleet

Ga je een straatfeest organiseren, een communiefeest, een bruiloft, of gewoon een groot verjaardagsfeest organiseren? Icomo partyverhuur zorgt voor de benodigde partyverhuur in Venlo en zorgt voor een onvergetelijk feest!

Partyverhuur Venlo: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Als je geen ruimte hebt in huis om een groot feest te geven, maar geen zin hebt in een hoge rekening omdat je ergens een zaal wilt afhuren, dan biedt ons tentenaanbod de oplossing. Icomo heeft een ruime keuze aan tenten en biedt voor iedere locatie een oplossing. Zo hebben wij grote aluhallen en mooie pagodetenten, maar ook de wat eenvoudigere partytenten en vouwtenten.
Bekijk ons aanbod

Icomo verhuurt ook een biertap en feestverlichting

Icomo Partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten! Wij kunnen voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken.

Partyverhuur in Venlo is voordelig

Met Icomo is partyverhuur in Venlo prima betaalbaar! Onze tarieven zijn scherp zodat je nooit te veel betaald voor een leuk feest. Een grote pagodetent van 4×4 meter is er al vanaf €175,-. Een wat kleinere partytent is er al vanaf €90,-.

Voordelen Partyverhuur Venlo

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Venlo dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement, beurs  of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.
Bekijk ons aanbod