Partyverhuur Venray

Partyverhuur Venray maakt elk feest compleet

Je gaat een feestje geven en ziet op tegen alle dingen die daar bij komen kijken? Geen probleem! Icomo zorgt voor partyverhuur in Venray zodat jij je niet druk hoeft te maken en onbezorgd naar het feest kan uitkijken.

Partyverhuur Venray: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Bij een goed feest komen nogal al wat zaken kijken die geregeld moeten worden. Je hebt een biertap nodig, een leuk ingerichte tent is ook geen overbodige luxe. Maar hoe kom je aan al die statafels, tafels en stoelen? Juist, Icomo kan dit allemaal regelen. Daarnaast heeft Icomo nog veel meer zaken die het feest tot een nog groter succes kunnen maken: Verlichting, dansvloer, servies en bestek en toiletwagens. Voor partyverhuur in Venray moet je bij Icomo zijn!
Bekijk ons aanbod

Icomo Partyverhuur voor Venray

Naast ons partyverhuur aanbod hebben wij ook een ruim aanbod tenten. Het feest moet natuurlijk in een daarvoor geschikte ruimte plaatsvinden. Icomo heeft verschillende soorten tenten. Voor iedere gelegenheid en ieder publiek hebben wij wel een oplossing die uitermate geschikt is. Zo heeft icomo diverse aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten om uw feest of beurs tot een succes te maken!

Partyverhuur in Venray is voordelig

Met Icomo is partyverhuur in Venray prima betaalbaar! Onze tarieven zijn scherp zodat je nooit te veel betaald voor een leuk feest. Een grote pagodetent van 4×4 meter is er al vanaf €175,-. Een wat kleinere partytent is er al vanaf €90,-.

Voordelen Partyverhuur Venray

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Venray dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement, beurs of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.
Bekijk ons aanbod