Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Venray

Partyverhuur in Venray

Op zoek naar een bedrijf dat partyverhuur in Venray aanbiedt? Partyverhuur Brabant heeft een groot aanbod aan party artikelen. Van partytenten en springkussens tot statafels en servies. Gaat u een feest geven in Venray, of bent u een bedrijfsfeest, beurs of straatfeest aan het organiseren? Dan bent u vast op zoek naar allerlei party benodigdheden. U kunt voor alle party producten bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk om hoeft te maken en onbezorgd naar het feest kan uitkijken.

U kunt direct gebruikmaken van onze service en de artikelen huren die u nodig heeft. Bekijk het assortiment voor een compleet beeld van ons aanbod. Wij bieden ook arrangementen aan voor verschillende evenementen. Geef het thema door, dan doen wij de rest!


Partyverhuur in Venray mogelijk gemaakt door Partyverhuur Brabant

Waarom kiezen voor partyverhuur in Venray van Partyverhuur Brabant?

  • Alle producten voor een zorgeloos feest;
  • Duidelijke afspraken;
  • Persoonlijke service;
  • Snelle levering;
  • Indien gewenst inclusief professionele op- en afbouw.

Breed assortiment party producten

Bij een goed feest komen nogal wat zaken kijken die geregeld moeten worden. U heeft genoeg statafelstafels en stoelen nodig, zodat voor bezoekers voldoende zitplaatsen aanwezig zijn. Een biertap voor de drank is ook geen overbodige luxe. Daarnaast moet u de accessoires niet vergeten, denk aan de verlichtingservies en bestek en wat dacht u van een coole dansvloer. Wanneer u een feest in de buitenlucht organiseert op een plek waar geen toiletten aanwezig zijn, hoort u ook een toiletwagen te plaatsen. Kortom, voor partyverhuur in Venray moet u bij Partyverhuur Brabant zijn!

Tenten verhuur

Naast ons partyverhuur aanbod hebben we ook een ruim aanbod aan tenten. We hebben verschillende soorten tenten in ons assortiment. Voor iedere gelegenheid en ieder publiek hebben wij wel een oplossing die geschikt is. Ons assortiment bestaat uit diverse aluhallenpagodetentenpartytenten en vouwtenten. Met een partytent is uw feest pas echt compleet!

Betaalbare tarieven

Partyverhuur Brabant maakt partyverhuur in Venray betaalbaar. Onze tarieven zijn scherp, zodat u nooit teveel betaald voor een leuk feest. Een grote pagodetent van 4×4 meter is er al vanaf € 175,-. Een wat kleinere partytent is er al vanaf € 90,-. De prijzen staan bij de producten genoemd. Meer weten over de tarieven? Neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van onze partyverhuur in Venray?

Als u gebruikmaakt van onze partyverhuur in Venray kunt u onbezorgd toeleven naar het evenement, beurs of feest. U kunt alles over laten aan Partyverhuur Brabant. Wij komen altijd onze afspraken na, dit vinden we heel belangrijk. Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Venray zijn ten minste €75.

Een compleet feest geven in Venray met een arrangement

Benieuwd naar de mogelijkheden voor partyverhuur in Venray? Wanneer u een feest gaat organiseren, kunt u de hulp inschakelen van Partyverhuur Brabant. Huur de artikelen die u nodig heeft of kies voor een compleet verzorgd assortiment. We kunnen u indien gewenst ook helpen bij de op- en afbouw.

Zoek de producten op die u wilt huren en doe een aanvraag. Meer weten over de producten? Neem gerust contact op voor meer informatie. We geven u graag meer duidelijkheid.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.