Tent huren Eindhoven

Je wilt een tent huren in Eindhoven? Dan ben je bij Icomo Partyverhuur aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment tenten: aluhallen, pagodetenten, vouwtenten, partytenten etc….. Voor ieder evenement hebben wij wel een geschikte tent die je in Eindhoven kunt huren.

Tent huren in Eindhoven?

In Eindhoven weten de mensen hoe ze een feestje moeten vieren! Of je nu een communiefeest organiseert of een buurtfeest, als je een tent wilt huren moet je ons aanbod eens bekijken. Wij maken het je makkelijk om een tent te huren in Eindhoven.
Bekijk Tentenverhuur

Wat zijn de voordelen van een tent huren bij Icomo

Als je een tent wil huren in Eindhoven kun je dat het beste doen bij Icomo. Icomo is een betrouwbare partner aangezien wij altijd onze afspraken na komen! Wij hechten daarnaast veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. WIj werken alleen meet professionele en goede producten zodat de klant altijd kwaliteit krijgt. Wij zorgen er tevens voor dat alles schoon wordt opgeleverd. Zodra jij een tent wilt huren in Eindhoven regelen wij alles van het begin tot einde. tegen een vergoeding bouwen wij alles op en breken wij ook weer alles af. Je hebt nergens meer omkijken naar!

Tent huren Eindhoven, wat kost dat?

Een tent huren blijft bij Icomo gewoon betaalbaar. Vanaf € 75,- is er al een vouwtent te huur en voor €90,-, heb je al een prachtige ruime entreetent. Maar is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Bekijk ons volledige aanbod tenten.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Eindhoven zijn ten minste €40.
Bekijk Tentenverhuur