Tent huren Limburg

Als je een tent wilt huren in Limburg, dan moet je bij Icomo Partyverhuur zijn! Wij zijn de specialist op het gebied van tentverhuur. Bij Icomo kun je verschillende tenten huren: pagodetenten, partytenten, vouwtenten, maar ook complete aluhallen! Wij hebben altijd wel een tent die past bij het feest dat jij organiseert.

Tent huren in Limburg? Zoek niet verder!

Limburgers weten hoe ze moeten feesten. Of het nu gaat om een familiefeest, communiefeest, buurtfeest of een andere feestelijke gelegenheid, een tent huren in Limburg doe je ook bij Icomo Partyverhuur.
Bekijk Tentenverhuur

Voordelen van een tent huren bij Icomo

Waarom een tent huren bij Icomo? Icomo hecht veel waarde aan haar producten. Wij zorgen ervoor dat alles schoon wordt opgeleverd. Daarnaast zijn onze producten en materialen van goede en professionele kwaliteit. Zodra jij kiest om een tent te huren in Limburg regelen wij alles van het begin tot einde. We bouwen tegen een vergoeding alles zelf op en breken het ook weer netjes af als het evenement is afgelopen. Wij komen altijd onze afspraken na zodat jij je geen zorgen hoeft te maken!

Wat kost een tent huren in Limburg

Onze producten zijn scherp geprijsd. Een tent huren in Limburg kost dan ook geen vermogen. Vanaf € 75,- heb je een vouwtent en voor €90,-, heb je al een mooie en ruime entreetent. Maar alles is mogelijk: we hebben ook mooie aluhallen en pagodetenten in ons assortiment. Bekijk ons verhuur aanbod.
Bekijk Tentenverhuur