Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Tent verhuur in Brabant

Tent verhuur in Brabant

Maak de keuze voor tent verhuur in Brabant wanneer je een feestje of groter evenement organiseert. Als specialist in tent verhuur in elke vorm en van elk formaat zorgt Partyverhuur Brabant ervoor dat ieder feest uniek is, en dat voor scherpe tarieven. Ben je op zoek naar partytenten, aluhallen of pagodetenten? Dan kun je deze afmaken met een tentvloer, feestverlichting, een podium, biertap en misschien zelfs een springkussen voor kinderen.

Bekijk onze tent verhuur oplossingen en ontdek de diversiteit aan partyverhuur. Heb je de geschikte tent gevonden? Boek dan meteen! Dit doe je gemakkelijk via onze website of door telefonisch contact op te nemen.

De voordelen van tent verhuur in Brabant

Zuiderlingen weten hoe ze moeten feesten. Daarom vraagt elk Brabantse feest om een partytent die past bij het aantal bezoekers. Tenten verhuur in Brabant is ideaal wanneer je een jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag of andere speciale gelegenheid organiseert en je niet zelf een tent aan wilt schaffen. Verwacht je 50 bezoekers? Of loopt het bezoekersaantal al richting de 100 of 500 personen? Wat de gelegenheid ook is, er is altijd een passende oplossing wanneer je kiest voor tent verhuur in Brabant.

Naast een ruime keuze uit verschillende tenten en maten, beschikken wij ook over onze eigen op- en afbouw service. Dit houdt in dat wij tegen een vergoeding de feesttent veilig opbouwen en na afloop van het evenement het ook weer afbouwen. Zo kun jij je richten op meer belangrijke zaken. Een tent huren voor een feestje is nooit zo makkelijk geweest!

Soorten tenten

In ons aanbod vind je verschillende soorten tenten die wij aanbieden voor verhuur. De tenten waaruit je keuze hebt, zijn:

Hierbij is het mogelijk om de tenten in heel Nederland op locatie te laten leveren. Een greep van de plaatsen waar wij onze partytoebehoren leveren: Best, Eindhoven, Deurne, Venlo, Hilvarenbeek en Weert. Ben je benieuwd of wij ook in jouw plaats leveren? Neem gerust contact op, we helpen je graag aan een passende oplossing. Liever zelf je partytoebehoren, zoals een aluhal of cassettevloer, ophalen? Dan heten we je graag welkom in Helmond.

Waarom kiezen voor Partyverhuur Brabant?

Wanneer je de keuze maakt voor Partyverhuur Brabant, dan kun je rekenen op solide, schone en veilige feesttenten van een hoge kwaliteit. In de provincie Brabant zijn wij de uitgekozen totaalleverancier voor elke feestelijke gelegenheid en brengen we samen jouw feest naar het hoogste niveau. Tenten verhuur in Brabant hoeft ook zeker niet prijzig te zijn, wij hanteren namelijk scherpe tarieven. Sterker nog, al vanaf € 90,- hebben wij een tent die op jouw wensen en behoeftes aansluit. Zo maken we tentverhuur in Brabant toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Kenmerkend voor Partyverhuur Brabant is:

  • Uitstekende service
  • Vele tevreden klanten
  • Betrouwbaar en solide materiaal
  • Gevestigde naam in de provincie Brabant
  • Totaalleverancier van partytoebehoren en accessoires

Neem contact op voor tent verhuur in Brabant

Een feesttent huren is de ideale manier om op eenvoudige wijze voor elk evenement een passende tent te regelen. Wil je meer weten over onze tent verhuur, een specifieke tent of heb je een andere vraag over onze diensten? Stel je vraag dan gerust via het contactformulier, door een e-mail te sturen naar icomo@partyverhuurbrabant.com of door telefonisch contact op te nemen via ons telefoonnummer 0492-341636.

Wat kost het om een tent te huren?

De kosten van het huren van een tent in Brabant variëren enorm. Dit heeft te maken met de grootte van de tent die u wilt huren. De goedkoopste tent is al te huur voor € 90,00. Het gaat dan om een entree tent van 2,5×5. Geeft u een groot feest met veel mensen, kunt u ook een tent van 12×30 huren voor € 1055,00. De kosten worden hoger wanneer u verschillende attributen en producten zoals tapijttegels, aankleding, tafels en stoelen of glaswerk erbij wilt huren.

Hoeveel man in een tent?

Hoeveel mensen er in een party tent passen hangt af van verschillende factoren. Hoe groot is de tent? Welk soort evenement vindt plaats? Staand of zittend? Welk meubilair is nodig? Voor de grootste partytent die ICOMO verhuurt kun je uitgaan van een gemiddelde capaciteit van ongeveer 60 tot 100 personen voor een staand evenement en 40 tot 80 personen voor een zittend evenement.

Is het goedkoper om te huren of te kopen?

Wanneer u regelmatig een feestje geeft, zou het goedkoper kunnen zijn om een partytent te kopen in plaats van te huren. Daarbij is het wel van groot belang om te kijken naar de kwaliteit van de tent, anders geldt deze theorie zeker niet. Wanneer u een partytent huurt bent krijgt u gegarandeerd goede kwaliteit en dus waar voor uw geld. Geeft u af en toe of eenmalig een feest, dan is huren in ieder geval goedkoper.

Hoe lang mag een partytent blijven staan?

Hoe lang een partytent mag blijven staan hangt af van de woonplaats waar u woont, maar over het algemeen is het niet raadzaam om een partytent niet langer te laten staan dan een paar dagen. U kunt de regels hiervoor terug vinden bij de gemeente.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.