Tentenverhuur Brabant

Ga je een feest organiseren? Een bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid? Het aanbod tentenverhuur in Brabant is geschikt voor ieder feest!

Tentenverhuur Brabant door Icomo

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige partytent of je wilt het groots aanpakken met een grote aluhal. Dankzij het brede aanbod tentenverhuur in Brabant heeft Icomo voor ieder feest een geschikte oplossing. We hebben feesttenten, aluhallen, partytenten, pagodetenten en vouwtenten. Kortom: Icomo partyverhuur is de geschikte partner voor tentenverhuur in Brabant.
Bekijk Tentenverhuur

Tentenverhuur, toiletwagens en een biertap!

Icomo partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten. Wij kunnen ook zorgen voor een feestelijke inrichting zoals: aangeklede tafels, kleurige feestverlichting, serviesgoed, een biertap, linnen, ijsblokjesmachine en toiletwagens.

De voordelen van tentenverhuur in Brabant

Icomo komt altijd haar afspraken na. Hierdoor kun jij je bezig houden met andere zaken rondom jouw evenement of gelegenheid. Daarnaast werkt Icomo altijd met schone, goede en professionele producten/materialen die wij tegen een vergoeding zelf opbouwen en ook weer afbreken. Deze leveren wij in heel Nederland, zodat tentenverhuur in Brabant gemakkelijk aan Icomo over gelaten kan worden.

Wat kost tentenverhuur Brabant?

Tentenverhuur in Brabant wordt betaalbaar bij Icomo. Je hebt al een vouwtent vanaf € 75,- en voor een mooie ruime entreetent betaal je bij Icomo €90,-, maar je kunt ook flink uitpakken. Ook voor onze andere producten hanteren we altijd de scherpste tarieven. Bekijk ons volledige aanbod tentenverhuur.
Bekijk Tentenverhuur