Tentenverhuur Eindhoven

Bij Icomo Partyverhuur vind je de ideale tent en alle anderen spullen om je feest in Eindhoven compleet te maken. Dus waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Kies voor tentenverhuur Eindhoven voor elk jubileum, bruiloft, speciale verjaardag, communiefeest, familiefeest, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om tentenverhuur.

Tentenverhuur Eindhoven: daar kun je op bouwen

Icomo partyverhuur heeft alle denkbare tenten in zijn assortiment. Jouw feest kan al gauw niet meer stuk. Wij bieden tentenverhuur in Eindhoven, waarmee we voor ieder feest een geschikte tent hebben. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Laat het feest maar beginnen, want in een tent van tentenverhuur Eindhoven ben je binnen!
Bekijk Tentenverhuur

Verlichting, muziek, biertap én tentenverhuur in Eindhoven

Ook voor alle andere zaken om je feest compleet te maken, ga je naar de specialist in tentenverhuur: Icomo Partyverhuur. Denk aan: kleurige feestverlichting, aangeklede tafels, serviesgoed, linnen, een biertap, ijsblokjesmachine en toiletwagen. En voor de kids is er niets leuker dan een groot springkussen. Van a tot z, Icomo Partyverhuur regelt het.

Tentenverhuur in Eindhoven neemt alles uit handen

Als je gebruik maakt van onze tentenverhuur in Eindhoven weet je dat je niet veel zelf hoeft te doen, Icomo Partyverhuur regelt alles tot in de puntjes. We leveren onze tenten en partyspullen in heel Nederland, van Groningen tot Eindhoven. Alles bouwen we tegen een vergoeding zelf op en breken we ook weer af na je evenement, daar heb je zelf dus geen omkijken na. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, altijd schoon en professioneel. Afspraak is afspraak, je kunt er dus van op aan dat we er altijd zijn. Dat vinden we erg belangrijk.

Wat kost tentenverhuur in Eindhoven?

Tentenverhuur in Eindhoven wordt betaalbaar bij Icomo. Je hebt al een vouwtent vanaf € 75,- en voor een mooie ruime entreetent betaal je bij Icomo €90,-, maar je kunt ook flink uitpakken. Ook voor onze andere producten hanteren we altijd de scherpste tarieven.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Eindhoven zijn ten minste €40.

Bekijk Tentenverhuur