Tentenverhuur Helmond

Icomo Partyverhuur biedt alle spullen om het feest in Helmond compleet te maken. Laat het feest maar beginnen! Ongeacht welke festiviteiten je organiseert, onze tentenverhuur in Helmond is er uitstekend geschikt voor.

Tentenverhuur Helmond: daar kun je op bouwen

Icomo heeft een uitgebreid aanbod tenten. Daarom hebben wij voor iedere gelegenheid een passende tent. Tentenverhuur Helmond levert onder andere aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten!
Bekijk Tentenverhuur

Biertap, hangtafels én tentenverhuur in Helmond

Naast het ruime aanbod tenten verhuurt Icomo nog veel meer zaken die het feest compleet maken! Zo kunnen wij ook de inrichting van de feesttent voor onze rekening nemen zodat jij je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. We kunnen gemakkelijk voor een biertap zorgen, maar ook voor tafels en stoelen.

Tentenverhuur in Helmond – de voordelen:

Wanneer je gebruik maakt van tentenverhuur in Helmond kun je rustig aan de slag met de andere zaken rondom de festiviteiten. Icomo komt altijd haar afspraken na en vindt het belangrijk dat u schone spullen krijgt geleverd. Wij zorgen tegen een vergoeding ervoor dat de professionele producten opgebouwd worden, maar ook weer worden afgebroken. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Je kunt tentenverhuur in Helmond makkelijk over laten aan Icomo.

De kosten voor tentenverhuur Helmond

Tentenverhuur in Helmond is zeer betaalbaar bij ons. Er zijn verschillende tenten te huur. Zo heb je al een vouwtent vanaf € 75,-. Voor meer informatie bekijk ons volledige aanbod voor tentenverhuur.

Let op: Icomo Partyverhuur is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Helmond zijn ten minste €15.

Bekijk Tentenverhuur