Tentenverhuur Limburg

Heb je iets bijzonders te vieren? Een verjaardag, bruilof, communiefeest, bedrijfsfeest of iets anders speciaals? Icomo Partyverhuur helpt je graag aan een tent die geschikt is voor het feest!

Tentenverhuur in Limburg door Icomo Partyverhuur

Icomo partyverhuur heeft een divers aanbod tenten waardoor wij de geschikte partner zijn voor tentenverhuur in Limburg. We hebben aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten. Kortom wij hebben altijd een tent die geschikt is voor de gelegenheid die jij organiseert!
Bekijk Tentenverhuur

Voordelen Tentenverhuur in Limburg

Wij komen altijd onze afspraken na, waardoor jij ongerust aan de slag kan met andere zaken rondom jouw evenement of gelegenheid. Daarnaast leveren wij schone, goede en professionele producten/materialen die wij tegen een vergoeding zelf opbouwen en ook weer afbreken. Deze leveren wij in heel Nederland, waardoor tentenverhuur in Limburg gemakkelijk aan Icomo over gelaten kan worden.

Wat kost tentenverhuur in Limburg

Icomo partyverhuur maakt tentenverhuur in Limburg betaalbaar. Er zijn verschillende tenten die gehuurd kunnen worden. Zo is er al een partytent vanaf € 90,- en een pagodetent vanaf € 175,-. Voor meer informatie bekijk ons volledige aanbod voor tentenverhuur
Bekijk Tentenverhuur