Tentvloer

Tentvloer

Wilt u een mooie tentvloer? Wanneer u een feest gaat organiseren en een partytent heeft staan, is het belangrijk om ook een goede tentvloer te hebben. Op deze manier zorgt u er namelijk voor dat alles helemaal recht is en oneffenheden dus worden voorkomen. Indien u een goede tentvloer zoekt, bent u aan het juiste adres bij ICOMO Partyverhuur. Wij hebben een groot assortiment en bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om er een geslaagd feest van te maken. Graag vertellen we u meer over de vele mogelijkheden.

Over ons: ICOMO Partyverhuur

ICOMO Partyverhuur is hét adres voor alle feestbenodigdheden. Wij zijn gevestigd in Bakel en Helmond. Al jaren staan wij bekend om onze uitstekende service, betrouwbare tenten en ervaring. Wanneer u vragen heeft over wat u precies nodig heeft voor uw feest, kunnen we u uitstekend helpen. Doordat we een ruim assortiment hebben kunnen we u met alles helpen. Dat is ook wel zo prettig, want hierdoor kunt u alles door één bedrijf laten leveren. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker! Bij ons kunt u vertrouwen op:

Bij ICOMO Partyverhuur kunt u rekenen op:

  • Eventueel op- en afbouw;
  • Scherpe prijzen;
  • Een divers aanbod;
  • Snelle service;
  • Altijd diverse acties.

Wat voor een feest gaat u organiseren? Een trouwerij, beurs, bedrijfsuitje of beurs? Wat het ook is: wij staan voor u klaar om u te helpen. Op deze manier weet u zeker dat u alles krijgt wat u nodig heeft. U kunt in ieder geval altijd vertrouwen op onze uitstekende service. Graag geven we u advies over bijvoorbeeld de juiste tentvloer!

Welke tentvloer kiest u?

In ons assortiment vindt u diverse tentvloeren, waaronder bijvoorbeeld een cassettevloer, dansvloer of tapijt. Het is maar net wat u nodig heeft. Een tentvloer is vooral erg handig om te voorkomen dat u last heeft van oneffenheden in de ondergrond. Indien u nog niet precies weet welke tentvloer u nodig heeft, adviseren we u graag. Op deze manier komt u altijd tot de beste keuze.

Kies voor ICOMO Partyverhuur

Bent u niet alleen op zoek naar een tentvloer, maar ook naar een partytent, bestek, borden, linnengoed, dranken en meer? Ook dan kunt u bij ons terecht. We vinden het belangrijk om u altijd zo goed mogelijk op weg te helpen, zodat u altijd een geslaagd evenement of feest!

Huur een tentvloer!

Wilt u een tentvloer huren? Kies dan voor ICOMO Partyverhuur en u profiteert altijd van de beste vloer! Kies voor ICOMO Partyverhuur en ontdek de vele mogelijkheden. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft. Wilt u meer weten over ons assortiment en heeft u nog verdere vragen? Neem gerust even
contact met ons op.