Buurtfeest organiseren

Hulp nodig bij het organiseren van een buurtfeest?

Bent u van plan om een buurtfeest te organiseren voor uw buren? Of wilt u een ander klein feest organiseren, heeft u bijvoorbeeld een jubileum of communie te vieren? U heeft hiervoor party artikelen nodig en die kunt u vinden en huren bij ICOMO Partyverhuur. Bovendien verzorgen wij het complete plaatje in de vorm van een klein feest arrangement. Hier valt ook het geven van professioneel advies onder.

Een buurtfeest of ander klein feest organiseren | ICOMO Partyverhuur

  • Compleet klein feest arrangement, ontzorging van A tot Z;
  • Voorziet u van professioneel advies;
  • Een vast contactpersoon;
  • Altijd maatwerk;
  • Betrouwbare partner met een groot netwerk;
  • Biedt allerlei soorten arrangementen aan;
  • Grote naam in evenementenbranche;
  • Ruim assortiment party benodigdheden;
  • Levering grote aantallen meubilair mogelijk;
  • Staat open voor iedere uitdaging.

Wilt u een buurtfeest, jubileumfeest, communiefeest of ander klein feest organiseren? Roep dan de hulp in van ICOMO Partyverhuur en vraag het klein feest arrangement aan. Dit doet u door het formulier in te vullen wat onderaan deze pagina is geplaatst. Als u meer informatie wilt ontvangen of vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Communiefeest, buurtfeest of jubileumfeest organiseren

Er zijn diverse kleine feesten te organiseren voor elke speciale gelegenheid. Zo kunt u voor een collega die al 20 jaar bij het bedrijf zit een jubileumfeest organiseren. Of heeft uw kind zijn of haar eerste communie gedaan? Dan hoort u natuurlijk een communiefeest te organiseren. En is het weer tijd voor een straatfeest met BBQ, ga dan een buurtfeest organiseren.

Welk klein feest u ook wilt organiseren, wij van ICOMO Partyverhuur helpen graag mee. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Denk bijvoorbeeld aan feesttenten, meubilair, decoratie, catering, springkussens, biertaps en koelingen. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden, de prijslijst bekijkt u op de website.

Betrouwbare afspraken en goede service op locatie

ICOMO Partyverhuur is een bekende naam in de evenementenbranche en staat in de regio Noord-Brabant bekend om haar betrouwbaarheid. Dat hebben wij te danken aan ons brede assortiment, de uitstekende kwaliteit van onze producten en materialen en onze klantvriendelijke service. Wij komen onze verhuurafspraken altijd na, daar kunt u op vertrouwen.

Daarnaast bieden wij persoonlijke service op locatie: wij regelen de complete op- en afbouw van de materialen. Met de installatie en inrichting van tenten, vloeren en podia hoeft u zich dus niet bezig te houden.

Lees de recensies van de mensen die u zijn voorgegaan. Dan weet u meteen welke kwaliteit en service u van ons mag verwachten. Ook vindt u op de website onze andere arrangementen, waaronder een bruiloft arrangement.

Buurtfeest of ander feest organiseren? Neem contact met ons op

Gaat u een communiefeest, jubileumfeest of buurtfeest organiseren? Maak gebruik van de dienstverlening van ICOMO Partyverhuur en huur alle benodigdheden eenvoudig bij één partij. Mocht u advies willen inwinnen, mag u uiteraard contact met ons opnemen. Bel naar  0639472028  of  0611110411  of stuur een bericht naar  icomo@partyverhuurbrabant.com. Wij staan u graag te woord.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor- en achternaam
MM slash DD slash JJJJ
Adres

Meer arrangementen

Wij bieden meer arrangementen aan en kunnen dus de aankleding van meer speciale evenementen verzorgen. Denk hierbij aan festivals, bedrijfsfeesten, congressen en grote feesten. Omdat we over een groot netwerk beschikken kunnen we ook andere aanvragen regelen. Wij staan open voor iedere uitdaging. Als betrouwbare partner leveren wij het totaalpakket als het gaat om partyverhuur.