Bruiloft organiseren

Bruiloft organiseren

Heeft u ja gezegd, en is het nu tijd om de bruiloft te organiseren? Ten eerste: van harte gefeliciteerd! Wij van ICOMO Partyverhuur helpen u graag met de organisatie. Met onze partyverhuur kunnen we u van alle benodigde party producten voorzien. Van de feesttent, verlichting en elektra tot de aankleding, bar en catering. Bovendien kunt u bij ons ook advies inwinnen over het organiseren van een trouwfeest.

Een bruiloft organiseren met hulp van ICOMO Partyverhuur

  • Compleet bruiloft arrangement, ontzorging van A tot Z;
  • Voorziet u van professioneel advies;
  • Een vast contactpersoon;
  • Altijd maatwerk;
  • Betrouwbare partner met een groot netwerk;
  • Biedt allerlei soorten arrangementen aan;
  • Grote naam in partyverhuur branche;
  • Ruim assortiment party benodigdheden;
  • Levering grote aantallen meubilair is mogelijk;
  • Staat open voor iedere uitdaging.

Wilt u graag hulp inschakelen bij de organisatie van uw bruiloft? Of zoekt u juist naar een bedrijf dat party benodigdheden aanbiedt en verhuurt? ICOMO Partyverhuur Brabant is de juiste partij. U kunt het huwelijksarrangement aanvragen via het formulier. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Wedding chair trouwstoel wit met hoge rug
Wedding chair trouwstoel wit met hoge rug

Trouwfeest organiseren: maak kennis met onze producten

Wanneer u een bruiloft gaat organiseren heeft u veel spullen nodig. Wat dacht u van genoeg stoelen voor de gasten, zodat ze fijn zittend de ceremonie kunnen volgen. Of denk eens aan de decoratie bij het diner: het servies, bestek en linnen horen te matchen en shinen. Ook een vloer kunt u speciaal laten leggen, bijvoorbeeld een cassettevloer of dansvloer. U vindt al deze benodigdheden bij ICOMO Partyverhuur.

Bekijk ons ruime aanbod en ontdek wat er zoal mogelijk is. U kunt ook de testimonials lezen op onze website, zodat u weet wat u kunt verwachten van onze service.

Aflevering en installatie op locatie

We staan niet alleen bekend om ons uitgebreide aanbod aan artikelen voor party verhuur, we zorgen ook voor een professionele en betrouwbare op- en afbouw van de artikelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche weten wij als geen ander hoe we u op uw trouwlocatie al het materiaal het beste kunnen installeren en inrichten. Dit maakt het organiseren van uw trouwfeest voor u nog gemakkelijker.

Bruiloft organiseren? Schakel onze hulp in!

Wilt u dat wij de complete aankleding van uw bruiloft gaan verzorgen? Vul dan het formulier in en vraag het arrangement aan. Mocht u benieuwd zijn naar de prijzen, bekijk dan de prijslijst op onze website. Wenst u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken via:  0639472028  of  0611110411 . Een  e-mail sturen is uiteraard ook mogelijk.

Een bruiloft organiseren doet u niet alleen, wij helpen u!

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor- en achternaam
MM slash DD slash JJJJ
Adres

Meer arrangementen

Wij bieden meer arrangementen aan en kunnen dus de aankleding van meer speciale evenementen verzorgen. Denk hierbij aan festivals, bedrijfsfeesten, congressen en grote feesten. Omdat we over een groot netwerk beschikken kunnen we ook andere aanvragen regelen. Wij staan open voor iedere uitdaging. Als betrouwbare partner leveren wij het totaalpakket als het gaat om partyverhuur.