Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Congres organiseren

Zakelijk congres organiseren

Gaat u een zakelijk congres organiseren? Dan heeft u vast meubilair en accessoires nodig. Denk bijvoorbeeld aan gestoffeerde stoelen, een spreekstoel, luxe tafels, verlichting, linnen en catering. Wij van Partyverhuur Brabant kunnen u helpen met de inrichting van uw congreslocatie. Als verhuurpartij kunnen wij u voorzien van alle producten die dienen te worden gehuurd om een zakelijke conferentie te organiseren.

Mocht u advies willen inwinnen over het organiseren van congressen en/of andere evenementen zijn wij ook de juiste partij, mede dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied.

Congres organiseren met hulp van Partyverhuur Brabant

Compleet congres arrangement, ontzorging van A tot Z;
Voorziet u van professioneel advies;
Een vast contactpersoon;
Altijd maatwerk;
Betrouwbare partner met een groot netwerk;
Biedt allerlei soorten arrangementen aan;
Grote naam in partyverhuur branche;
Ruim assortiment party benodigdheden;
Levering grote aantallen meubilair mogelijk;
Staat open voor iedere uitdaging.

Als u kiest voor het complete congres arrangement van Partyverhuur Brabant kunt u veel tijdrovende zaken uit handen geven. Zo verzorgen wij de levering, op- en afbouw en de inrichting.

Onderaan deze pagina vindt u het aanvraagformulier voor onze arrangementen. Vul deze in en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Neem gerust contact op als u meer informatie wenst over het congres arrangement of op andere vragen een antwoord wilt krijgen.

Zakelijke conferentie organiseren

Partyverhuur Brabant heeft een uitgebreid assortiment met allerlei benodigdheden voor een complete inrichting van uw congreslocatie. Bij de inrichting van de locatie voor een congres, feest of ander evenement komt vaak meer kijken dan gedacht. Daarom schakelt u de hulp in van een partyverhuurspecialist. Wij weten welke artikelen u nodig heeft als u een congres wilt organiseren.

Bekijk het ruime assortiment ter inspiratie en laat vervolgens weten wat u voor ogen heeft voor uw zakelijke conferentie. Dan zullen wij de benodigde producten voor u verzamelen. Benieuwd naar de prijslijst? Die vindt u op onze website.

Op- en afbouw materiaal op locatie

Wij staan bekend als een specialist in de evenementenbranche met een uiterst betrouwbare en klantvriendelijke service. Onderdeel hiervan is de op- en afbouw op locatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenverhuur weten we heel goed hoe we snel al het materiaal kunnen installeren en mooi kunnen inrichten op locatie.

Ontdek onze andere arrangementen

Naast ondersteuning bij het organiseren van een zakelijke conferentie/congres bieden we meer arrangementen aan. Zo kunnen we ook de aankleding van de locatie voor een bruiloft, festival, bedrijfsfeest en buurtfeest verzorgen. Lees meer over onze arrangementen en de mogelijkheden op onze website. U kunt ook de ervaringen van onze opdrachtgevers lezen, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Vraag het congres arrangement aan

Wilt u een congres organiseren? Roep dan de hulp in van Partyverhuur Brabant. Wij staan u bij met raad en daad. Vul hieronder het formulier in en vraag het congres arrangement aan. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen kunt u contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  0639472028  of  0611110411 . U mag ook een e-mail sturen naar  info@partyverhuurbrabant.com.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.