Evenement organiseren

Evenement organiseren

Een evenement organiseren gaat zeker lukken met de producten van ICOMO Partyverhuur. Bij ons vindt u alle benodigdheden om er een succesvol event van te maken. De complete inrichting van uw locatie kunnen wij voor u verzorgen. Wij bieden u namelijk een compleet arrangement aan, inclusief advies en levering op locatie. Dit is maatwerk: elk evenement is immers anders en daarmee ook de uitvoering.

Evenement organiseren met hulp van ICOMO Partyverhuur

  • Compleet evenement arrangement, ontzorging van A tot Z;
  • Voorziet u van professioneel advies;
  • Een vast contactpersoon;
  • Altijd maatwerk;
  • Betrouwbare partner met een groot netwerk;
  • Biedt allerlei soorten arrangementen aan;
  • Grote naam in partyverhuur branche;
  • Ruim assortiment party benodigdheden;
  • Levering grote aantallen meubilair mogelijk;
  • Staat open voor iedere uitdaging.

Kortom, zoekt u een partij waar u alle producten voor uw evenement in één klap kan huren tegen schappelijke verhuurprijzen en tegelijkertijd advies kan inwinnen om het evenement soepel te laten verlopen? Dan bent u zeker bij de juiste partij terechtgekomen: ICOMO Partyverhuur.

Ziet u een samenwerking met ons wel zitten en bent u geïnteresseerd in het evenementen arrangement? U kunt dan onderaan deze pagina het arrangement aanvragen door het formulier in te vullen. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, mag u gerust contact met ons opnemen.

Evenement organiseren - ICOMO Partyverhuur

De benodigdheden om een event te organiseren

Wanneer u een event gaat organiseren moet u veel zaken regelen. Besteed daarom een aantal zaken uit, bijvoorbeeld de inrichting en aankleding van de spullen op locatie. Wij kunnen de standaard benodigdheden als meubilair en linnengoed leveren, maar ook de bijzondere gevallen als tentvloeren, springkussens, toiletwagens, catering, biertaps en (party)tenten. Met ons evenementen arrangement bent u op het gebied van de inrichting in een keer klaar.

Installatie en inrichting op locatie

We hebben een uitgebreid assortiment aan event benodigdheden. Daarnaast kunnen we het materiaal installeren op locatie. We regelen de op- en afbouw van de artikelen op een professionele en betrouwbare wijze. Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij als de beste hoe we op locatie al het materiaal snel en veilig kunnen installeren en mooi kunnen inrichten.

Wij staan voor betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid

ICOMO Partyverhuur is een bekende naam in de evenementenbranche en staat in de regio Noord-Brabant bekend om haar betrouwbaarheid. Dat hebben wij te danken aan ons brede assortiment, de uitstekende kwaliteit van onze producten en materialen en onze klantvriendelijke service. Wij komen onze verhuurafspraken altijd na, daar kunt u op vertrouwen. Neem een kijkje bij onze testimonials en lees de ervaringen.

Evenement organiseren met ons arrangement

Bent u bezig met de voorbereiding van een event, maak het organiseren voor u dan gemakkelijker en kies voor het arrangement van ICOMO Partyverhuur. Vul hieronder het aanvraagformulier in en geef aan hoeveel bezoekers er aanwezig zullen zijn en wat het thema van het evenement is. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor meer informatie kunt u bellen naar  0639472028  of  0611110411 , of een e-mail sturen naar  icomo@partyverhuurbrabant.com.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.

Voor- en achternaam
MM slash DD slash JJJJ
Adres

Alle arrangementen op een rij

U kunt bij ons zowel individuele party artikelen huren als een compleet arrangement aanvragen. Deze arrangementen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Dit is zeer breed, wij gaan geen uitdaging uit de weg. We hebben onze arrangementen voor u op een rijtje gezet: