Partyverhuur Den Bosch

Je gaat een feestje geven en ziet op tegen alle dingen die daar bij komen kijken? Geen probleem! Icomo zorgt voor partyverhuur in Den Bosch zodat jij je niet druk hoeft te maken en onbezorgd naar het feest kan uitkijken.

Partyverhuur Den Bosch: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Bij een goed feest komen nogal al wat zaken kijken die geregeld moeten worden. Je hebt een biertap nodig, een leuk ingerichte tent is ook geen overbodige luxe. Maar hoe kom je aan al die statafels, tafels en stoelen? Juist, Icomo kan dit allemaal regelen. Daarnaast heeft Icomo nog veel meer zaken die het feest tot een nog groter succes kunnen maken: Verlichting, dansvloer, servies en bestek en toiletwagens. Voor partyverhuur in Den Bosch moet je bij Icomo zijn!
Bekijk ons aanbod

Tent nodig voor partyverhuur in Den Bosch?

Een goede locatie is belangrijk voor een feest, maar niet iedereen heeft een grote woonkamer of een mooie schuur tot zijn beschikking die eenvoudig is om te toveren in een feestzaal. Gelukkig heeft Icomo een groot aanbod tenten. Onze verschillende soorten tenten (aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten) bieden voor ieder feest de juiste uitkomst. Ook voor beurzen zijn wij uw ideale partner.

Partyverhuur in Den Bosch is voordelig

Met Icomo is partyverhuur in Den Bosch prima betaalbaar! Onze tarieven zijn scherp zodat je nooit te veel betaald voor een leuk feest. Een grote pagodetent van 4×4 meter is er al vanaf €175,-. Een wat kleinere partytent is er al vanaf €90,-.

Voordelen Partyverhuur Den Bosch

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat Icomo je veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het je nog gemakkelijker en bouwen we alles op en breken we na het feest ook weer alles af.
Bekijk ons aanbod


Neem contact op
icomo@partyverhuurbrabant.com
06-51636247
Stel een vraag