Partyverhuur Eindhoven

Partyverhuur Eindhoven maakt elk feest compleet

Feestje? Een verjaardag, Sweet 16, bruiloft, communiefeest, familiefeest, straatfeest, bedrijfsfeest, beurs of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om partyverhuur Eindhoven? Bij Icomo Partyverhuur vind het ideale aanbod om jouw feest tot een succes te maken!

Partyverhuur in Eindhoven: mogelijk gemaakt door Icomo Partyverhuur

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert.
Bekijk ons aanbod

Icomo verhuurt ook een biertap en feestverlichting

Icomo Partyverhuur verhuurt niet alleen maar tenten! Wij kunnen voor het feest ook de gehele aankleding verzorgen. Met onze verlichting en mooie aangeklede tafels zorgen wij ervoor dat ook de inrichting er geweldig uit ziet. Wordt er ook eten geserveerd? Dan hebben wij een ruime keuze aan bestek en servies zodat je ook daar niet meer aan hoeft te denken. Kortom Icomo regelt zorgt voor partyverhuur in Eindhoven.

Partyverhuur in Eindhoven is voordelig

Icomo partyverhuur maakt partyverhuur in Eindhoven betaalbaar. De discoverlichting is al beschikbaar voor €30 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij Icomo ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Benieuwd naar ons volledig verhuuraanbod?

Voordelen Partyverhuur Eindhoven

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat Icomo je veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het je nog gemakkelijker en bouwen we alles op en breken we na het feest ook weer alles af.
Bekijk ons aanbod