Partyverhuur Geldrop

Partyverhuur Geldrop maakt elk feest compleet

Feestje? Een verjaardag, Sweet 16, bruiloft, communiefeest, familiefeest, straatfeest, bedrijfsfeest of een andere bijzondere gelegenheid die vraagt om partyverhuur Geldrop? Bij Icomo Partyverhuur vind het ideale aanbod om jouw feest tot een succes te maken!

Partyverhuur Geldrop pagodetentenPartyverhuur Geldrop luxe barPartyverhuur Geldrop wedding chair trouwstoelPartyverhuur Geldrop

Partyverhuur in Geldrop door ICOMO Partyverhuur

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert.

Assortiment verhuurartikelen in Geldrop

Bekijk het verhuuraanbod in Geldrop

Icomo Partyverhuur voor Geldrop

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Icomo kan het hele evenement aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Icomo heeft het allemaal. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een bar, statafels, servies, keukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Geldrop van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Partyverhuur in Geldrop is voordelig

Icomo partyverhuur maakt partyverhuur in Geldrop betaalbaar. De discoverlichting is al beschikbaar voor €30 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij Icomo ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Benieuwd naar ons volledig verhuuraanbod?

Voordelen Partyverhuur Geldrop

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Geldrop dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.
Bekijk het verhuuraanbod in Geldrop