Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Geldrop

Partyverhuur Geldrop maakt elk feest compleet

Partyverhuur in Geldrop gezorgd? Heb je een feest, verjaardag, bruiloft, of ander feest, dan is Partyverhuur Brabant het aangewezen bedrijf. Wij hebben een uitgebreid aanbod dat perfect is om jouw feest tot een succes te maken. Dit kan door middel van onze tenten, verlichting en dansvloeren. Ook voor de bar, statafel, het servies en alle andere voorzieningen moet je bij ons zijn.

Wij staan voor jou klaar als partyverhuur in Geldrop, maar je kunt ook bij ons terecht in de omgeving van EindhovenDen BoschHelmondWeert en Nuenen.

Groot aanbod aan partytenten en aankleding

Icomo partyverhuur heeft een groot aanbod in tenten, waardoor jouw feest niet meer stuk kan. Een goed feest begint bij een goede tent, niet? Bij ons vind je alles wat je maar kunt bedenken: aluhallen, pagodetenten, partytenten, vouwtenten en zeil. Altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die jij organiseert.

Naast ons tentenaanbod kunnen wij nog veel meer doen om een jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Met onze accessoires kunnen wij jouw hele feest aankleden. Van kleurige feestverlichting tot een mooie dansvloer. Wij hebben het allemaal. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een bar, statafels, servies, keukenbenodigdheden en sanitaire voorzieningen. Met de partyverhuur in Geldrop van Icomo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Alles voor een goede prijs

Icomo partyverhuur maakt partyverhuur in Geldrop betaalbaar. De discoverlichting is al beschikbaar voor €30 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij Icomo ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-. Benieuwd naar ons volledig verhuuraanbod? Vraag dan direct een arrangement aan via de button hier onder.

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Geldrop zijn ten minste €35. 

Partyverhuur in Geldrop bij Partyverhuur Brabant

Als je gebruik maakt van onze partyverhuur in Geldrop dan kun je onbezorgd toeleven naar het evenement of feest. Je kunt alles over laten aan Icomo. Wij komen altijd onze afspraken na! Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij altijd schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.