Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur in Venlo

Partyverhuur in Venlo: breed assortiment

Bent u geïnteresseerd in partyverhuur in Venlo? Maak dan kennis met het brede aanbod van Partyverhuur Brabant. U kunt bij ons alle benodigdheden huren voor een bruiloft, party, straatfeest, communiefeest, verjaardagsfeest en bedrijfsevenement. Het assortiment bestaat uit professionele en schone materialen. Met onze feestbenodigdheden hebben wij ons deel voor een onvergetelijk feest waargemaakt. De rest is aan u!

Professionele partyverhuur in Venlo | Partyverhuur Brabant

Als u party verhuur artikelen in Venlo nodig heeft zit u bij ons goed. Naast een breed aanbod hebben we nog veel meer te bieden als partyverhuurbedrijf. Onze voordelen op een rij:

  • We komen onze afspraken altijd na
  • Groot verhuuraanbod
  • Zeer klantvriendelijke en persoonlijke service
  • Uitstekende kwaliteit
  • Professionele, schone materialen
  • Opbouw en afbouw mogelijk

Bekijk het verhuuraanbod op onze website. Mocht u geïnteresseerd zijn in bepaalde artikelen, plaats dan een offerte. Alle producten die u wilt huren kunt op deze offerte plaatsen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze partyverhuur in Venlo? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons assortiment partyartikelen in beeld

Welke feestbenodigdheden heeft u nog nodig voor uw feest? We hebben van alles wat: partytenten, catering, verlichting, apparatuur en accessoires. Ook als u stoelen wilt huren in Venlo of omgeving heeft u bij ons genoeg keus. Ons party verhuur aanbod in Venlo op een rij:

Tentenverhuur in Venlo

We staan bekend om onze uitstekende tentenverhuur in Venlo. Een partytent huren is voordeliger dan een zaal afhuren. Als u in de buitenlucht een groot feest geeft, is een partytent haast onmisbaar. Immers: in de partytent kan de catering worden geregeld en de gasten hebben een droge zitplek als het onverwachts gaat regenen. We hebben een ruime keuze aan tenten en bieden voor iedere locatie een oplossing.

Een greep uit ons tenten assortiment: grote aluhallen, mooie pagodetenten en eenvoudige partytenten. Al deze tenten zijn beschikbaar voor tenten verhuur in Venlo. Bovendien verhuren we ook tentaccessoires, zoals nooduitgang borden, oploopplaten, tentdeuren, tentzeilen en tentverankering. Allemaal onderdeel van onze tent verhuur in Venlo.

De tarieven voor tent verhuur in Venlo

Met Partyverhuur Brabant is tentenverhuur in Venlo verrassend betaalbaar. We houden onze tarieven zo scherp mogelijk, zodat u nooit te veel betaald voor een partytent. Een grote pagodetent van 4×4 meter huren is al mogelijk vanaf €175,-. De wat kleinere partytent is al te huur vanaf €90,-.

Complete aankleding en inrichting

We verzorgen niet alleen tenten verhuur in Venlo. Onze partyverhuur in Venlo gaat verder dan dat. Zo kunnen we de complete aankleding regelen voor uw feest of event. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting, linnengoed, catering, biertap, bestek en servies, springkussens en vloeren. Ook hebben we oog voor de inrichting, we zorgen bijvoorbeeld voor mooi aangeklede tafels.

Fijne stoelen huren in Venlo

Ook voor fijn zittende stoelen moet u bij ons zijn. Stoelen huren in Venlo gaat heel eenvoudig en snel bij Partyverhuur Brabant. U kunt stoelen nodig hebben voor een bruiloft. We hebben zowel een luxe bruidspaarbankje als speciale bruiloft stoelen. Ook andere soorten stoelen kunt u natuurlijk bij ons huren.

Betrouwbare partyverhuur in Venlo

Als u gebruik maakt van onze partyverhuur in Venlo kunt u onbezorgd toeleven naar het evenement, beurs of feest. We nemen de gehele organisatie van u over op het gebied van feestbenodigdheden. Dat doen we altijd in samenspraak met u en bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Daarnaast maken wij gebruik van professionele materialen die wij schoon opleveren. Voor een vergoeding bouwen wij alles op en zorgen wij ervoor dat na het evenement ook weer alles wordt afgebroken.

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Venlo zijn ten minste €145.

Kies voor onze partyverhuur in Venlo

Heeft u interesse in partyverhuur in Venlo? Neem dan een kijkje tussen het aanbod van Partyverhuur Brabant en plaats direct een offerte. Als u vragen heeft over een van onze producten mag u die gerust aan ons stellen. Bel dan naar 0492-341636 of mail naar icomo@partyverhuurbrabant.com.

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.