Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Partyverhuur Nuenen

Partyverhuur Nuenen maakt elk feest compleet

Ben jij op zoek naar een partyverhuur in Nuenen voor het huren van al jouw feestmateriaal? Partyverhuur Brabant biedt al jarenlang de beste partyservice in heel Brabant! In ons ruime assortiment vind je alles wat jij nodig heeft voor de organisatie van een feest, evenement of beurs in Nuenen. Tevens regelen wij de op- en afbouw van tenten, vloeren en podia, indien je dit wenst. Bekijk direct ons aanbod op onze website.

Wij staan ook voor je klaar in EindhovenDen BoschGeldrop en Helmond.

Groot assortiment voor jouw feest of evenement

Bij een goed feest komen nogal al wat zaken kijken die geregeld moeten worden. Je hebt bijvoorbeeld een biertap nodig en een leuk ingerichte tent is ook geen overbodige luxe. Maar hoe kom je aan al die statafels, tafels en stoelen? Juist, ICOMO kan dit allemaal regelen. Daarnaast heeft ICOMO nog veel meer zaken die het feest tot een nog groter succes kunnen maken: verlichting, dansvloer, servies en bestek en toiletwagens. Voor partyverhuur in Nuenen moet je bij ICOMO zijn!

Wil je een tent huren?

Naast ons partyverhuur aanbod hebben wij ook een ruim aanbod aan tenten. Het feest moet natuurlijk in een daarvoor geschikte ruimte plaatsvinden. ICOMO heeft verschillende soorten tenten. Voor iedere gelegenheid en ieder publiek hebben wij wel een oplossing die uitermate geschikt is. Zo heeft ICOMO diverse aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten om jouw feest tot een succes te maken!

Scherpe tarieven

ICOMO partyverhuur maakt partyverhuur in Nuenen betaalbaar. Bollenverlichting is al beschikbaar voor €15 en voor een statafel betaal je maar €6,50. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij ICOMO ben je verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huur je bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-.

Voordelen Partyverhuur Brabant Nuenen

Als je geen zin hebt om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat ICOMO je veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het je nog gemakkelijker: we bouwen alles op én breken het erna ook weer af.

Let op: Partyverhuur Brabant is gevestigd aan de Engelseweg 221C te Helmond. Daarom zijn wij genoodzaakt om transportkosten te verrekenen. De transportkosten voor Nuenen zijn ten minste €30. 

Arrangement aanvragen

Vul onderstaande formulier in om uw arrangement bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons.