Partyverhuur Nuenen

Partyverhuur Nuenen maakt elk feest compleet

Bent u bezig met het organiseren van een feest, evenement of beurs in Nuenen? En bent u op zoek naar partyverhuur in Nuenen om al uw feestmateriaal bij te huren? ICOMO Partyverhuur biedt al jarenlang de beste partyservice in heel Brabant! In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft. Indien u dit wenst kunnen wij ook de op- en afbouw van tenten, vloeren en podia verzorgen. Bekijk ons aanbod!

Assortiment verhuurartikelen in Nuenen

Bekijk het verhuuraanbod in Nuenen

Partyverhuur Nuenen- pagodetentenPartyverhuur Nuenen luxe barPartyverhuur Nuenen wedding chair trouwstoel opklapbaar witPartyverhuur Nuenen

Groot assortiment voor uw feest/ evenement

Bij een goed feest komen nogal al wat zaken kijken die geregeld moeten worden. U heeft een biertap nodig, een leuk ingerichte tent is ook geen overbodige luxe. Maar hoe komt u aan al die statafels, tafels en stoelen? Juist, ICOMO kan dit allemaal regelen. Daarnaast heeft ICOMO nog veel meer zaken die het feest tot een nog groter succes kunnen maken: verlichting, dansvloer, servies en bestek en toiletwagens. Voor partyverhuur in Nuenen moet u bij ICOMO zijn!

Wilt u een tent huren?

Naast ons partyverhuur aanbod hebben wij ook een ruim aanbod tenten. Het feest moet natuurlijk in een daarvoor geschikte ruimte plaatsvinden. ICOMO heeft verschillende soorten tenten. Voor iedere gelegenheid en ieder publiek hebben wij wel een oplossing die uitermate geschikt is. Zo heeft ICOMO diverse aluhallen, pagodetenten, partytenten en vouwtenten om uw feest tot een succes te maken!

Scherpe tarieven

ICOMO partyverhuur maakt partyverhuur in Nuenen betaalbaar. Bollenverlichting is al beschikbaar voor €15 en voor een statafel betaalt u maar €6,50. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Bij ICOMO bent u verzekerd van scherpe tarieven. Een springkasteel huurt u bijvoorbeeld voor een volledige dag al voor €85,-.

Voordelen ICOMO Partyverhuur Nuenen

Als u geen zin heeft om alles zelf te regelen is het goed om te weten dat ICOMO u veel zorgen uit handen kan nemen. Zo komen wij altijd onze afspraken na, dat vinden wij erg belangrijk. Daarnaast werken wij met professionele en ook schone materialen. En voor een vergoeding maken we het u nog gemakkelijker: we bouwen alles op én breken het erna ook weer af.
Bekijk ons aanbod